Friday, 15 June 2012

Ini Saya.

Assalamualaikum dan Hai ^_^

Ternyata di sekolah, ada jugak yang nak sama dengan muka yaya. Ada orang kata kita kemboorrrrr! *ee, sukanya* Well, sebenarnya takde lah suka sangat. Sebab budak yang nak sama dengan yaya tu suka sangat panggil yaya dengan panggilan sayang Ohmai, yaya bukan sayang awak. Kalau kita berjalan together-gether, org akan tanya. " korang ni kemboo ke? " Soalan tu dah biasa dh dengar. Dah LALI.

Pernah jugak dalam hati " waktu mommy lahirkan yaya, tak ada pulak awak, si kembar"  Haha xD *jahat* Waktu mula-mula bertemu, kitaorang terkezoottt dan saling memandang cermin. Nama dia Adrianne, tak ada lah sama sangat kan. Rupa je, sama. Pernah sekali, waktu tu balik lambat, ada teacher cakap " si, kembar marilah teacher tumpangkan. " Ya Allah, bila pulaklah yaya duduk sebumbung dengan dia. Ohhhhh hiiii

Tapi, secara jujurnya yaya suka kawan dengan dia. She's awesomeeee. Haritu pelajaran chinese yaya tak boleh buat, dia pun tak boleh buat. Hayyaa! Memang macam kembar. Twehheeee, tarikh lahir dia, 25-4-2002 me, 25-12-2002 hanya beza 8 bulan. Secara conclusion, dia lah kakak saya. Opss, kakak awesome saya. Wohhhooo

Thanks, Adrianne sebab bagi yaya peluang untuk mempunyai kakak. Walaupun yaya agak annyoying tapi Adrianne tetap bersabar melayan telatah budak kecik ni. Terima Kasih Adrianne. Gomavo! :D



Ni, Adrianne buat untuk Yaya, haha. Adrianne, nama awak bukan Yaya. Haha! Gurau je. Nama awak Adrianne Arif. Faham, budak comel? *dia memang comel*

Waalaikummussalam.

Thursday, 8 December 2011

Kak Lyssa bw blog saya!

Hello, hehe. Hari ni saya tersengih giloossss. Pada mulanya saya yang rambut tersangat kusut pergi tgk dashboard dan tekan VIEW BLOG. Tetibe kat shoutbox saya ada blogger yang popular datang blog saya! Siapa tak tersengih kalau kak Lyssa Secret yang blog dia popular tu lawat blog saya atau blogwalking blog saya :D Tak caya? Tengok neh -

Sudah percaya? Haaa, yang dia tulis Lyssa BW sini sayangg <3 . Hoih, siapa tak bangga? Luls :p pepun,thanks for Wan Imanul Aisyah sebab dialah yang ajar blog saya jadi cenggini. Thanks sayang :* Hehe, Thanks kak lyssa. Saya neh terloncat-loncat tahu? Ngeee~ Pepun, saya kena makan nasi neh. Babai u olls. Before that, semalam saya buat 6 header free, mau nengok? JoM!





Camne? Okey tak? Korang jangan hamek, kang kena marah :p
Hehe, bai! :D